PRENUMERATION | h:skrift

169,81 kr
Inkl. moms

Välkommen att prenumerera på h:skrift, välj fyra nummer för 180 kr!

Vi på förlaget ser fram emot att med h:skrift lyfta fram böcker, författarskap och litteratur - och fylla kontexten en smula. Tidskriften kommer att bestå av såväl välskrivna essäer om och kring numrens specifika perspektiv, som komplementerande utdrag ut källorna. På så sätt kan vi, i all smalhet, vidga perspektivet underifrån och inifrån. Och just det är h:skrifts hela syfte.

I h:skrifts allra första nummer valde vi att fokusera på Virginia Woolf och sätta luppen på tre av hennes stora böcker, två romaner och en långessä: Mot fyren, Åren och Tre Guineas.

Kvantitet

  • Säker webbplats och betalning Säker webbplats och betalning
  • Fri frakt vid köp över 200 kr Fri frakt vid köp över 200 kr
  • 14 dagars returrätt 14 dagars returrätt

Ryktet om det gudomliga har trots många dödsförklaringar knappast tystnat. Det ljuder i mediernas rapporter från krigs- och oroshärdar, i populärkulturen och i det klassiska arvet, i folkvimlet och i det fördolda. Vi delar fortfarande värld med gudar och gudomligheter av olika slag och valör. Det närmar sig oss när vi minst anar det och kräver sin tribut, pockar på uppmärksamheten. Med namnet Gud stavas det outsägliga såväl som det konkreta fram, om det så sker från en troende horisont eller ej - likgiltig lämnas ingen.

Vilka frågor ställer detta det största av frågetecken till oss, och hur lyder svaren?