PRENUMERATION | SERIE Gotik

466,98 kr
Inkl. moms

Välkommen att prenumerera på vår bokserie GOTIK

Gotiken är benämningen på både en stil och en epok i Europas kulturhistoria som uppstod i Frankrike omkring 1100 och fanns representerad över hela Europa på 1500-talet. För litteraturens del slog gotiken igenom på 1700- och 1800-talen med författare som Ann Radcliffe, Horace Walpole, William Beckford, Edgar Allan Poe och många andra. 

Vi ger regelbundet ut både dessa klassiker och moderna, samtida böcker inom den gotiska genren. I vår serie Gotik finner du dem.

Prenumerationspriset inkluderar frakt och det antal kommande böcker du väljer nedan. Dessutom har du som prenumerant 20% rabatt på hela vår utgivning.

Ska prenumerationen skickas utanför Sverige, lägg till denna fraktkostnad.

Abonnemang
Kvantitet

  • Säker webbplats och betalning Säker webbplats och betalning
  • Fri frakt vid köp över 200 kr Fri frakt vid köp över 200 kr
  • 14 dagars returrätt 14 dagars returrätt

Välkommen att abonnera på vår bokserie GOTIK

Gotiken är benämningen på både en stil och en epok i Europas kulturhistoria som uppstod i Frankrike omkring 1100 och fanns representerad över hela Europa på 1500-talet. För litteraturens del slog gotiken igenom på 1700- och 1800-talen med författare som Ann Radcliffe, Horace Walpole, William Beckford, Edgar Allan Poe och många andra. 

Vi ger regelbundet ut både dessa klassiker och moderna, samtida böcker inom den gotiska genren. I vår serie Gotik finner du dem.

Abonnemangspriset inkluderar frakt och det antal kommande böcker du väljer nedan. Dessutom har du som abonnent dessutom 20% rabatt på hela vår utgivning.

Ska abonnemanget skickas utanför Sverige, lägg till denna fraktkostnad.

PREN-GOTIK

Du kanske också gillar