PRENUMERATION | SERIE Litterära profiler

466,98 kr
Inkl. moms

Välkommen att prenumerera på vår bokserie LITTERÄRA PROFILER

Litterära profiler är en bokserie som ska skapa lust och intresse för litteraturen. Böckerna i serien behandlar kända författare, även sådana som oförsvarligt riskerar att glömmas bort, döda eller levande. Vad de alla har gemensamt är att deras böcker är angelägna, att de berör och väcker tankar, här och nu. Författarna och verken skildras silade genom ett temperament. Vad som förenar böckerna i serien är att de är skrivna av personer som har en lidelse och ett särskilt intresse för den författare de porträtterar; personligt, engagerat och kunnigt.

Redaktör: Crister Enander

Prenumerationspriset inkluderar frakt och det antal kommande böcker du väljer nedan. Dessutom har du som prenumerant 20% rabatt på hela vår utgivning.

Abonnemang
Kvantitet

  • Säker webbplats och betalning Säker webbplats och betalning
  • Fri frakt vid köp över 200 kr Fri frakt vid köp över 200 kr
  • 14 dagars returrätt 14 dagars returrätt

Välkommen att abonnera på vår bokserie LITTERÄRA PROFILER

Litterära profiler är en bokserie som ska skapa lust och intresse för litteraturen. Böckerna i serien behandlar kända författare, även sådana som oförsvarligt riskerar att glömmas bort, döda eller levande. Vad de alla har gemensamt är att deras böcker är angelägna, att de berör och väcker tankar, här och nu. Författarna och verken skildras silade genom ett temperament. Vad som förenar böckerna i serien är att de är skrivna av personer som har en lidelse och ett särskilt intresse för den författare de porträtterar; personligt, engagerat och kunnigt.

Redaktör: Crister Enander

Abonnemangspriset inkluderar frakt och det antal kommande böcker du väljer nedan. Dessutom har du som abonnent dessutom 20% rabatt på hela vår utgivning.

Ska abonnemanget skickas utanför Sverige, lägg till denna fraktkostnad.

AB-LITTERARAPROFILER-3

Du kanske också gillar