Leverans och retur

När kommer min beställning?

Beställningar skickas i turordning. I normalfallet ska en beställning hanteras inom 48 timmar och skickas inom 72 timmar. 

Beroende på fraktsätt kan det ta 2-5 vardagar efter vår sista bekräftelse för leveransen att komma fram till dig eller ditt ombud, i den mån speditören håller vad de lovar. 

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland uppstår dessvärre förseningar. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Drabbas vi av förseningar brukar det inte röra sig om många dagar. När boken har nått oss prioriteras den i packningen och skickas så snart som möjligt vidare till dig med vårt snabbaste leveranssätt, oavsett vilket leveranssätt du valde i kassan.

Avbokning

Även om vi försöker att hålla lagersaldot uppdaterat, så reserverar vi oss alltid för slutförsäljning. Vid avbokning pga slutförsäljning skickas den informationen till dig via epost. 

Vill du avboka en lagd beställning hör du av dig till oss, lämpligast via ebrev: [email protected], eller via telefon 090 145 405. Ange alltid ordernr eller motsvarande. Har vi inte hunnit skicka boken, stryker vi den ur orderlistan och krediterar din faktura/betalning. 

Ångerrätt och reklamation

Du har alltid 14 dagars returrätt, oavsett anledning. Returnera isf boken till nedanstående adress och skicka gärna med faktura/följesedel, så vi ser vad det gäller.

h:ström - Text & Kultur AB
Skiftesvägen 6
903 54 Umeå
Sweden

Observera att boken ska vara i samma skick som du fick den i, för att vi ska godkänna returen. 

Paketspårning

Ifall din beställning är skickad som paket (tyngre beställningar) skickar vi som spårbart paket. Är din beställning dock skickad som brev är försändelsen inte spårbar.

Hur länge ligger försändelsen på ombudet?

Om din försändelse har blivit skickad till ett paketombud har du 14 dagar på dig att hämta ut paketet. Hämtar du inte ut din beställning i tid går den automatiskt i retur till oss. För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200 kr. Detta är ett självkostnadspris.

Tänk på att din faktura förfaller på förfallodatum oavsett om du har hämtat ut försändelsen hos ombudet eller inte.